Συστατικά
Συστατικά: Σαρδέλα φιλέτο παστό [σαρδέλα (Sardines pilchardus), ηλιέλαιο, αλάτι, ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ. Πιθανόν να περιέχει ίχνη από μαλάκια, σόγια, γάλα, σέλινο, θειώδη], ηλιέλαιο, ελιά, αλάτι, μπαχαρικά.
Περιοχή αλίευσης: FAO 27 ΒΑ Ατλαντικός & 37.3.1 Αιγαίο
Αλιεύτηκε με πελαγιακές τράτες με ζευγαρωτά σκάφη ή γρι-γρι
Συνδυασμοί - προτάσεις χρήσης
• Απολαύστε τη Σαρδέλα φιλέτο μαριναρισμένη σε ξίδι κρασιού ως ορεκτικό, σερβιρισμένη με μπόλικο λεμόνι και κριτσίνια.
• Προσθέστε την σε πίτσα, μαζί με φέτες ντομάτας, κρεμμύδια και ελιές, για μια μοναδική γεύση θάλασσας.
• Χρησιμοποιήστε την σε ριζότο θαλασσινών, προσθέτοντας πλούσια άρωμα και γεύση στο πιάτο.
• Συνοδέψτε την με φρέσκα ψητά λαχανικά, όπως κολοκυθάκια, πιπεριές και μελιτζάνες, για ένα νόστιμο και υγιεινό γεύμα.
• Προσθέστε την σε σαλάτες με πατάτες, αγγουράκια, ντομάτες και φρέσκα βότανα, για μια πικάντικη και δροσερή απόλαυση.